PIS to bandycka formacja
Re: PIS to bandycka formacja
A co ma z tą sprawą proboszcz. ?
Z farorzem przedyskutuj to: wdałam się w rozmowę z pewną osobą o nadgorliwym katolicyzmie. Codziennie jest w kościele. Kiedy wymieniam Jędraszewskiego, Rydzyka i przestępców księży, to słyszę, że pewnie oglądam TVN. Odpowiadam , że gdyby nie ta stacja to nie wiedziałabym o pedofilii wśród księży. Słyszę co z tego mam , że o tym wiem. Nie wytrzymywałam nerwowo. Kto tym ludziom coś takiego napierdala do tych pustych głów? Przecież to woła o pomstę do nieba. Ta osoba nie wierzy w pałac Głódzia. W nic nie wierzy co jest prawdą. Prawdę przekazuje mu Kurski- katolik, który już kilka ślubów kościelnych zaliczył. Tak fanatycy rozumieją religię.
Z farorzem przedyskutuj to: wdałam się w rozmowę z pewną osobą o nadgorliwym katolicyzmie. Codziennie jest w kościele. Kiedy wymieniam Jędraszewskiego, Rydzyka i przestępców księży, to słyszę, że pewnie oglądam TVN. Odpowiadam , że gdyby nie ta stacja to nie wiedziałabym o pedofilii wśród księży. Słyszę co z tego mam , że o tym wiem. Nie wytrzymywałam nerwowo. Kto tym ludziom coś takiego napierdala do tych pustych głów? Przecież to woła o pomstę do nieba. Ta osoba nie wierzy w pałac Głódzia. W nic nie wierzy co jest prawdą. Prawdę przekazuje mu Kurski- katolik, który już kilka ślubów kościelnych zaliczył. Tak fanatycy rozumieją religię.
Bo to kościół w kościele jak i państwo w państwie.
To jak upadłe anioły.To nazwy nic nie znaczące.To instytucje,które się zdewaluowały.Nie znaczą nic!
Bóg Honor Ojczyzna to jak wyświechtany pusty frazes.Nie ma idei nie ma autorytetów,nie ma nic.Totalne dno.
Nic z tego świata,który pamiętasz można odnieś do tego co jest dzisiaj.
Polityk,ksiądz,państwo,kościół,lekarz,nauczyciel to tylko nazwy,które odnoszą się do czegoś lub kogoś kogo znajduje się w wikipedii ale jako treść...
Odstępstwa od powyższego to jak wyjątek w regule.Dziadostwo otoczenia na przemian z dziadostwem w działaniu.Syf na potęgę!
https://www.youtube.com/watch?v=Nc2k5UOWvow
To jak upadłe anioły.To nazwy nic nie znaczące.To instytucje,które się zdewaluowały.Nie znaczą nic!
Bóg Honor Ojczyzna to jak wyświechtany pusty frazes.Nie ma idei nie ma autorytetów,nie ma nic.Totalne dno.
Nic z tego świata,który pamiętasz można odnieś do tego co jest dzisiaj.
Polityk,ksiądz,państwo,kościół,lekarz,nauczyciel to tylko nazwy,które odnoszą się do czegoś lub kogoś kogo znajduje się w wikipedii ale jako treść...
Odstępstwa od powyższego to jak wyjątek w regule.Dziadostwo otoczenia na przemian z dziadostwem w działaniu.Syf na potęgę!
https://www.youtube.com/watch?v=Nc2k5UOWvow
Nie mogę być na protestach to zaprotestuję tu.
Bandyckie PIS-ory !!!
Każdy kto drugiego pozbawia pracy, i kto każe drugiemu nie myśleć i przytakiwać złu i słuchać tylko PIS-owskiej propagandy, to człowiek stokroć gorszy od tamtejszej komuny. Ja nigdy komuny BIS słuchać nie będę, chociaż byście wszystkie wolne media zlikwidowali to wrócę do czasów 50-dziesiątych, kiedy to jako dziecko- niewiele rozumiejąc razem z rodzicami słuchałam radia Wolna Europa.
Bandyckie PIS-ory !!!
Każdy kto drugiego pozbawia pracy, i kto każe drugiemu nie myśleć i przytakiwać złu i słuchać tylko PIS-owskiej propagandy, to człowiek stokroć gorszy od tamtejszej komuny. Ja nigdy komuny BIS słuchać nie będę, chociaż byście wszystkie wolne media zlikwidowali to wrócę do czasów 50-dziesiątych, kiedy to jako dziecko- niewiele rozumiejąc razem z rodzicami słuchałam radia Wolna Europa.
Po wczorajszej wypowiedzi Dudy, co niektórzy uważają, że zrobi coś pozytywnego dla Polski. Adrian już po pierwszych słowach jako prezydent spotkał się z krytyką swojego promotora. Trudno więc spodziewać się czegoś przychylnego od PIS-owskiego długopisu, nie znającego prawa, a wręcz wbrew prawu i konstytucji postępującego.
To co wczoraj działo się w Luksemburgu pod przewodnictwem tego nierozgarniętego Dudy, dla lepszego zobrazowania tematu, porównam do wspólnoty mieszkaniowej.
We wspólnocie mieszkaniowej jedno z mieszkań zajmuje PISior. I co ten PIS-or bezkarnie robi ? Ten PIS-or permanentnie zalewa mieszkanie jednemu z tej wspólnoty. Ten poszkodowany , umęczony ciągłym napominaniem tego, uważającego się już za nadBoga PIS-ora, oddaje sprawę do sądu. Sąd decyduje o karze dla PIS-ora. PIS-or rękami tego Dudy i i PIS-owskich głupoli protestuje przed tym sądem, wykrzykując „zamknąć ten sąd” „ podpalimy tę wspólnotę mieszkaniową”. PIS-ory są wstanie zniszczyć każdego i wszystko, co im nie pozwala bezkarnie niszczyć drugiego, bo ten zalewany ma siedzieć cicho, a sąsiadowi z piętra wyżej, ma nisko się kłaniać.
We wspólnocie mieszkaniowej jedno z mieszkań zajmuje PISior. I co ten PIS-or bezkarnie robi ? Ten PIS-or permanentnie zalewa mieszkanie jednemu z tej wspólnoty. Ten poszkodowany , umęczony ciągłym napominaniem tego, uważającego się już za nadBoga PIS-ora, oddaje sprawę do sądu. Sąd decyduje o karze dla PIS-ora. PIS-or rękami tego Dudy i i PIS-owskich głupoli protestuje przed tym sądem, wykrzykując „zamknąć ten sąd” „ podpalimy tę wspólnotę mieszkaniową”. PIS-ory są wstanie zniszczyć każdego i wszystko, co im nie pozwala bezkarnie niszczyć drugiego, bo ten zalewany ma siedzieć cicho, a sąsiadowi z piętra wyżej, ma nisko się kłaniać.
PIS to bandyckie bandziory. Tak ja ich widzę, dlatego PIS-u nienawidzę.
- Janusz Ławecki
- Moderator
- Imię: Janusz
- Nazwisko: Ławecki
- Miejscowość: Siemianowice Śląskie Hugo
Co zrobiłaś w tym kierunku, żeby ich odsunąć od władzy poza kłap.... dzio... na forum?
Polską rządzą na przemian mafie partyjne. Dlaczego większość Polaków z Tobą włącznie wybiera ciągle tych samych bandziorów?
Tu nie chodzi tylko o Pis. Wszyscy oni są bandziorami.
Wszyscy mówią "nie czyń drugiemu co tobie nie miłe"
A ja mówię: "czyń drugiemu to, co chciałbyś, żeby on uczynił tobie"
(największy ze wszystkich ludzi)
A ja mówię: "czyń drugiemu to, co chciałbyś, żeby on uczynił tobie"
(największy ze wszystkich ludzi)
A ja się domyślam dlaczego tym nieszczęściem imigrantów, PIS-ory sami chcą zarządzać. Przecież oni chcą decydować o tym kiedy Europę na kolana rzucić, przepuszczając ten cały kordon ludzi przez Polskę do Europy Zachodniej. Przecież żaden imigrant do Polski nie chce.
Nie mogę spać. Ciągle mam przed oczami tych nieszczęśników koczujących na pasie niczyim. Rządzący KATOLICKI PIS, człowieka widzi tylko w plemniku i jajniku. Tego stąpającego już samodzielnie po ziemi , na ziemi w chłodzie i głodzie do śmierci doprowadza. Stopniowa śmierć tych nieszczęśników, bo inaczej skończyć się to nie może, okrzykną światu jako sukces. Nie tylko nie mogę spać, ale i pisać.Warto wspomnieć słowa Jezusa: „Cokolwiek uczyniliście jednemu z tych braci moich najmniejszych, Mnieście uczynili” (Mt 25,40).
Ale co wy o tym możecie wiedzieć pseudo katolicy.
Ale co wy o tym możecie wiedzieć pseudo katolicy.