gdzie na wypoczynek

Torres
Szef

Re: gdzie na wypoczynek

Post autor: Torres » 21:07, 26/mar/2018

Z Niemcami nie jest tak jak piszesz. Oni mieszkają jak inni, jedzą tak jak inni, wg własnego gustu
No to w końcu jak to jest bo zaprzeczasz sama sobie?!
Jak świat miałby mieć takich panów to strach się bać.Już nie raz przerabialiśmy ich chęć bycia panami.
Opalam się w halce
:lol: To takie sexi :oops: Mam nadzieję,że ta halka jest do kostek :roll:
Opcja All to nie tylko drinki i piwo plus plaster arbuza.

Ślązaczka
Szef
Miejscowość: Michałkowice

Post autor: Ślązaczka » 21:34, 26/mar/2018

"Z Niemcami nie jest tak jak piszesz. Oni mieszkają jak inni, jedzą tak jak inni, wg własnego gustu"
Te słowa były odpowiedzią na twoje zarzuty, co do lepszego traktowania przez gospodarzy Niemców od Polaków .
W hotelach nie ma czegoś takiego. Wszyscy za pobyt płacą jednakowo i jednakowo są traktowani. Może Niemcy są bardziej lubiani, bo więcej forsy tam zostawiają. Są zamożniejsi.
W jakim celu ty wybrałbyś wariant ALL. Co on tobie miałby dać.

Torres
Szef

Post autor: Torres » 21:59, 26/mar/2018

W hotelach nie ma czegoś takiego. Wszyscy za pobyt płacą jednakowo i jednakowo są traktowani
Wielokrotnie jest tak,że nasi turyści dostają w hotelach gorsze pokoje i wcale nie jest to powiązane z ceną lub biurem.Barmani ruskim dają w drinka
w szkle a nasi w kubeczku jednorazowym.Nie pisz takich pierdół o jednakowym traktowaniu bo gęsiej skórki dostaję.
Mnie osobiście wqoo....ia nawet to,że przed hotelem brak jest polskiej flagi,a mam świadomość tego,że naszych jest więcej niż np Włochów lub tych
zza Odry.
W jakim celu ty wybrałbyś wariant ALL. Co on tobie miałby dać.
Staram się wybierać hotele w opcji All 24 lub Ultra.To mi po prostu ułatwia życie podczas pobytu...tu kawusia,tu ciasteczko,tam kanapeczka...ręczniczek,kapcie ,leżaczek są dla mnie.Luzik po prostu.
Bywa i tak,że hotel jest super lecz jest tylko All .Dokonuję wyboru i nie marudzę.
Byłbym nieuczciwy gdybym nie napisał,że próbowano mnie wkręcić mimo tego,że w ofercie było co innego :lol: No ale to idzie zawsze załatwić :roll:

Ślązaczka
Szef

Post autor: Ślązaczka » 22:45, 26/mar/2018

Ja tego nie odczułam. Polacy to taka wiocha. Np. doba hotelowa zaczyna się o13-tej, a kończy o11-tej. Ja o tym wiem i się nie awanturuję.Kiedy w ubiegłym roku w dniu kiedy rozpocząć miałam pobyt byłam i w Bułgarii i na Majorce o 8 rano, to nie oburzając się, poszłam najpierw na śniadanie, potem wyciągnęłam z walizki sukienkę i inne obuwie i poszłam na rekonesans. Wróciłam do hotelu o 13-tej i wszystko było tak jak powinno być. Inni awanturowali się, i to opisywali w opiniach. Przyjeżdżali z dziećmi i zaraz chcieli pokój. To że narażali dzieci na taki długi przejazd (wiem bo dzieci płakały w samolocie i na lotniskach) to nic.
5 lat temu miałam all na Riwierze Tureckiej w Alanji. Nie pamiętam w czym pito alkohole. Przeważnie nigdy barmana nie było i każdy z gości sam sobie alkohol nalewał. Pito go różnie. Z sokiem, bez soku, jak kto chciał i jak sobie zrobił.

Ślązaczka
Szef

Post autor: Ślązaczka » 09:32, 29/kwie/2019

I znów nadeszła pora wyjazdów i wycieczek.
słówko do Torresa.
Gdybyś był grzeczny tak jak lubię, to tym razem zabrałabym cię do Katalonii, a konkretnie na wybrzeże Barcelony i do samej Barcelony,a tak będziesz musiał siedzieć w Siemianowicach u Bartka :lol: :lol:

Torres
Szef

Post autor: Torres » 19:19, 29/kwie/2019

Gdybyś był grzeczny tak jak lubię
:lol: Grzeczny tak jak lubisz? :lol: Gdyby tak było to pewnie bym tą zapierdziałą wersalkę z Czeladzi
na plecach przyniósł ale tak nie jest więc najęłaś tragarzy.
Do Bartka nie pójdę bo to rejon Mutza więc pozostała mi Rzęcha ale sam nie wiem ile tam wody dla ochłody.
W wyniku powyższego plany mam inne i nie są one zbieżne z twoimi...na szczęście :roll:
Jeśli jednak zgramy się w czasie to nad Hiszpanią mogę ci pomachać. :lol:

Ślązaczka
Szef

Post autor: Ślązaczka » 17:55, 30/kwie/2019

Kto jak kto, ale Endomondo na pewno się ucieszy. :D :D

Torres
Szef

Post autor: Torres » 17:44, 01/maja/2019

Zapomniałem o twoim "partnerze".Co by nie powiedzieć zawsze to jakaś namiastka :lol:

Ślązaczka
Szef

Post autor: Ślązaczka » 15:46, 11/maja/2020

Zgadnij dokąd polecę, by popluskać się w Morzu Egejskim ? Założyłam dziś rezerwację.

Torres
Szef

Post autor: Torres » 16:03, 11/maja/2020

:roll: Chcesz sobie napytać biedy to pewne!
To może być albo Grecja kontynentalna albo Turcja Egejska bo Santoryn czy Mykonos to raczej finansowo nie przeskoczysz :lol:
Wskazałbym biuro TUI :roll:

ODPOWIEDZ